2. desember: BRØYTESESONGEN ER NÅ GODT I GANG

De fleste er nå i gang med bestilling av brøyting for sesongen og har Hyttetjenester aktivert. Vi får noen henvendelser fra brukere som har bestilt brøyting for senere å få meldingen «Det tilbys for øyeblikket ingen tjenester til din hytte, kontakt din tjenesteleverandør.» I de fleste tilfelle løses dette ved å logge ut og deretter inn igjen. Hvis problemet vedvarer, kontakt oss på post@rfdrift.no eller telefon 96005009.
Denne uken ble det brøytet til alle som har bestilt for sesongen. Løypene ligger klar og vi ser frem til en helg med solskinn og fine om noe kjølige dager.

26. september: TILBUD OM BRØYTING SESONGEN 2023/2024

Nå er forberedelsene til ny vintersesong i gang her hos Ringsakfjellet Drift. Tilbud om brøyting for kommende sesong sendte vi ut i perioden 15.-22. september.

Alle kunder som var registrert med @bbnett adresser har fått tilbudet pr. post denne gangen. Ta gjerne kontakt med oss på post@rfdrift.no og informer om ny e-post adresse.

Vi gleder oss til en ny vinter her i Fjelli og ser frem til et godt samarbeid også i år!

Se værmelding Ljøsheim her: Yr – Ljøsheim – Værvarsel

Se værmelding Sjusjøen her: Yr – Sjusjøen – Værvarsel

Se værmelding Nordseter her: Yr – Nordseter – Værvarsel

Brøytetjenesten

Ringsakfjellet Drift er ansvarlig for snøbrøyting av hovedveger, fellesveger og de fleste private adkomster i Ringsaker Almennings område, Rømåsen, Natrudstilen, på Ljøsheim, Grunnåsen, Lauvlia, Heståsen og i en del hyttefelt på Nordseter. 

Ringsakfjellet Drift benytter systemet/appen «Hyttetjenester» for å kunne yte best mulig service overfor deg som hytteeier/ hyttebruker. Ankomst til hytta meldes inn på «Hyttetjenester» via app eller hjemmeside, senest kl 12:00 dagen før ankomst. Mangler du bruker- eller innloggingsinformasjon – ta kontakt med oss på e-post post@rfdrift.no eller på telefon 9600 5009. Se også brukerveiledning.

Ved dårlige værforhold, uforutsette hendelser eller andre forhold vil alle brukere av «Hyttetjenester» få tilsendt informasjon pr SMS.

Ønsker du å bestille brøytestikking? Send oss en epost på post@rfdrift.no.